Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Λιόντο και οπαδούς η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Παρουσία περίπου 150 φίλων της ΑΕΛ, καθώς και υπό το βλέμμα του προέδρου της ΠΑΕ, Ανδρέα Λιόντου, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου.

Καπνογόνα, συνθήματα και θετική ενέργεια από τον κόσμο της ΑΕΛ που παραδοσιακά δίνει δυναμικό «παρών» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Η ομάδα έκανε οικογενειακό διπλό για μια ώρα με τρία γκολ. Οι «πορτοκαλί» κέρδισαν τους «πράσινους» με σκορ 3-0 χάρη σε γκολ των Δεινόπαπα (συμμετείχε κανονικά ξεπερνώντας το χθεσινό τράβηγμα), Ζεκίνια και Ζουρούδη. Απείχε για προληπτικούς λόγους ο Γκαλίτσιος (τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο), ενώ ο Παγώνης αποχώρισε λίγο πριν από το τέλος όταν σκίστηκε στο φρύδι του από ακούσιο χτύπημα του Σιατραβάνη.

 

Ο Δημήτρης Ραπτάκης, στο μεταξύ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θεωρώ τη μεταγραφή μου στην ΑΕΛ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, παρά το γεγονός ότι έφυγα από μια ομάδα που εξασφάλισε την άνοδό της στη Super League. Ανεξαρτήτως κατηγορίας η ΑΕΛ παραμένει μεγάλος σύλλογος. Θυμάμαι όταν είχα έρθει με τον Πλατανιά στη Λάρισα και πρωτομπήκα στο AEL FC ARENA, εκεί ένιωσα αληθινός ποδοσφαιριστής. Αυτό το γήπεδο και αυτός ο κόσμος είναι σπουδαία υπόθεση», είπε ενώ αναφερόμενος στη νέα σεζόν και τους στόχους της ΑΕΛ τόνισε: «Το μπάτζετ δεν παίζει ρόλο σε αυτή την κατηγορία. Το ξέρω πολύ καλά γιατί το έζησα πέρσι, με την πορεία του Πλατανιά».

Last modified onΣάββατο, 04 Αύγουστος 2012 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep