Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θρασύβουλος για Football League

Ο Θρασύβουλος θα πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League τη νέα σεζόν, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας και ο στρατηγός Θρασύβουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου της Φυλής. Ο Θρασύβουλος θα πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League τη νέα σεζόν, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας και ο στρατηγός Θρασύβουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου της Φυλής.

Στη Φυλή πάρθηκε η απόφαση για τη συμμετοχή της ομάδας στην Football League και κλείνουν προπονητή και παίκτες.

Ο Θρασύβουλος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η διοίκηση της ομάδας και ήδη έχουν αρχίσει να τρέχουν για να κλείσουν προπονητή και παίκτες. Χρειάστηκε να φτάσει η ομάδα σε οριακό σημείο στο θέμα χρόνου για να παρθεί η απόφαση και να προχωρήσει το σχέδιο για την Football League.

Η διάλυση της ΠΑΕ που υπήρχε ως δεύτερο πλάνο δεν επιλέχθηκε και πλέον η ομάδα προχωρά κανονικά για τη συμμετοχή της στη δεύτερη κατηγορία. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που είχε πέρσι στο ρόστερ έχουν φύγει, ενώ κενό υπάρχει και στο θέμα του προπονητή. Η συμφωνία με τεχνικό θα έχει γίνει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ώστε να ξεκινήσει άμεσα και το ψάξιμο για ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ του Θρασύβουλου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep