Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λούνα και Βάγκνερ στο Αγρίνιο

Λούνα και Βάγκνερ στο Αγρίνιο Λάτιν χρώμα αποκτά ο Παναιτωλικός με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Νταμιάν Λούνα

Ο Παναιτωλικός συνεχίσει την ενίσχυση του με δύο ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική.

Ο Νταμιάν Οσκαρ Λούνα και ο Σίλβα Βάγκνερ βρίσκονται ήδη στο Αγρίνιο και απομένει να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ήδη την πρώτη τους γνωριμία με την πόλη και την Πέμπτη 2 Αυγούστου αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τον Παναιτωλικό.

Ο Νταμιάν Οσκαρ Λούνα είναι 27 ετών και ψάχνει την αναγέννηση του στην Ελλάδα, αφού στις τον Φεβρουάριο του 2005 είχε ένα σοβαρό τραυματισμό σε αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς και σταμάτησε η εκπληκτική του πορεία με την Σαν Λορέντζο. Το 2003-04 είχε κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με την Σαν Λορέντζο και σε 65 ματς είχε σημειώσει έξι γκολ. Το 2006 συνέχισε την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε και μετά μετακόμισε στην Χιλή (Κατόλικα) και την Βραζιλία (Σάο Κετάνο). Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λος Αντες.

Ο Βάγκνερ Σίλβα είναι 22 ετών κεντρικός αμυντικός και αγωνιζόταν στην Σπορτ Κλαμπ Ρεσίφε. Το 2008 ήρθε στην Ευρώπη για την Μπενφίκα από από την Πόρτο Αλέγκερε, αλλά επέστρεψε στην πατρίδα του.

Last modified onΣάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2012 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep