Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντάνι: «Γκολ για… Super League»!

Ο Ντάνι υπέγραψε στον Πιερικό, υποσχέθηκε πολλά τέρματα και μίλησε για Super League.

Το βράδυ της Κυριακής (29/07) ο νεοαποκτηθείς επιθετικός έφτασε στην Κατερίνη και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, καθώς άπαντες περιμένουν από τον ίδιο να τους βοηθήσει να αλλάξουν επίπεδο. Ο Ισπανός, μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Πιερικού που μου έδωσε ό,τι ήθελα και θέλει να ανεβάσει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Εγώ θέλω να συμβάλλω και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι 100% καλά από θέμα φυσικής κατάστασης. Δε θα απογοητεύσω κανέναν και υπόσχομαι ότι θα πετύχω πολλά γκολ. Θα παλέψω για την ομάδα σαν να ανήκει στον πατέρα μου. Δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο του Πιερικού. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα».

PIER1

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνιελ Μαρτίν Αλεσάντρε, γνωστότερου ως Ντάνι. Ο Ισπανός επιθετικός που γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1981 υπέγραψε με την ομάδα συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30-06-2013. Στην υπογραφή του συμβολαίου που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός, το βράδυ της Κυριακής, το παρών έδωσαν και οπαδοί της ομάδας που αποθέωσαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο Ντάνι που είναι γεννημένος στη Σεβίλλη στις 16 Σεπτεμβρίου 1981, έχει ύψος 1,78 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπέτις. Από το 1998 ως το 2001 αγωνίστηκε στη β' ομάδα του σεβιγιάνικου κλαμπ, ενώ από το 2001 ως το 2010 έπαιξε σε 94 παιχνίδια με τη Μπέτις σκοράροντας 19 τέρματα. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός στις Κάντιθ (35 συμμετοχές-10 τέρματα) και Έλτσε (14 συμμετοχές) ενώ το 2010-2011 έπαιξε στη Ρεκρεατίβο Ουέλβα αγωνιζόμενος σε 39 παιχνίδια και πετυχαίνοντας 4 τέρματα. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ατλέτικο Μπαλεάρες όπου έπαιξε σε 29 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 4 τέρματα. Παράλληλα είναι διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας».

PIER2

ΜΕ 24 ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ο Πιερικός αναχωρεί το πρωί (7:00) της Δευτέρας (30/07) για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Νίκος Γκουλής πήρε μαζί του τους παρακάτω 24 παίκτες: Παπατολίκα, Βασιλειάδη, Τόλιο, Δήμου, Λαζαρίδη, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλο, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Κόιτς, Μιχαηλίδη, Νίκου, Σεχολάρι, Ελευθεριάδη, Τσιώμη, Καρτσαμπά, Κραγιόπουλο, Ίτσιο, Παπατόλιο, Μετενίδη, Καραγκούνη, Παπαδόπουλο, Βραχνό, Ντάνι.

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούλιος 2012 23:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep