Κάλεσμα στον Αήττητο

Ο Αήττητος θέλει την συμπαράσταση των οπαδών του για την αναμέτρηση της Κυριακής (17/2) με τον Ηρόδοτο. Ο Αήττητος θέλει την συμπαράσταση των οπαδών του για την αναμέτρηση της Κυριακής (17/2) με τον Ηρόδοτο.

Οι οπαδοί του Αήττητου με ανακοίνωσή τους καλούν σε συστράτευση όλους τους φίλους της ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (17/2) με τον Ηρόδοτο στα Σπάτα. 

Κάλεσμα για μια από τις πιο κομβικές αναμετρήσεις του Αήττητου στο φετινό πρωτάθλημα έκαναν οι φίλοι της ομάδας των Σπάτων, ώστε να υπάρξει στήριξη της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών για την κόντρα με τον Ηρόδοτο την Κυριακή (17/2). Οι δύο ομάδες είναι ανάμεσα σε αυτές που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή στην κατηγορία και φυσικά θα πρέπει να καλυφθεί και η ήττα με 1-0 στην Κρήτη ώστε να υπάρχει πλεονέκτημα για την ομάδα των Μεσογείων.   

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ

«Ένα παιχνίδι φωτιά... Ένας αγώνας δίχως αύριο... Μια αναμέτρηση που θα καθορίσει την συνέχεια της ομάδας μας... Μιας ομάδας που παλεύει ενάντια σε όλους... Μιας ομάδας που με τόσα προβλήματα έδειξε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα.... Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα της... Όλοι εκει,όλοι μαζί».

Last modified onΤρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep