Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άρεσε ο Πιερικός με Λεβαδειακό

Οι νέοι του Πιερικού άρεσαν στο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Την Κυριακή η άφιξη Ντάνι.

Αν και ο Πιερικός μετρά λίγες μόλις ημέρες προπονήσεων άφησε αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο (28/07) με τον Λεβαδειακό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε: «Κάνουμε σοβαρή δουλειά και προσπαθούμε και επενδύσουμε στο τοπικό στοιχείο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε ο Πιερικός να γίνει το καμάρι του Βορρά και οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια».

Για τη μεταγραφή του Ντάνι είπε: «Έρχεται αύριο από τη Σεβίλλη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έκλεισε στον Πιερικό. Είναι μία μεταγραφή – βόμβα για την κατηγορία και θα ταράξει τα νερά».

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης, Δήμου, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Κόιτς, Μιχαηλίδης, Νίκου, Σεχολάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπατολίκας, Σκέντος (80’ Τουλίκας), Τσιώμης (70’ υπό δοκιμή), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Ίτσιος, Παπατόλιος, Μετενίδης, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Βραχνός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας (46’ Κυριακίδης), Μαχαίρας (46’ Κοτίτσας), Γεωργίου, Ζαννιάς (80’ Καραματσούκης), Κουτσόπουλος (60’ Μανωλάς), Ζησόπουλος (46’ Κόρμπος), Κάλφας (υπό δοκιμή) (46’ Νικολακάκης), Μίλιεβιτς, (46’ Ακόστα), Ζαουί (46’ Μπουντόπουλος), Rogerio, Βασιλείου (70’ Γκριτζάπης).

Last modified onΣάββατο, 28 Ιούλιος 2012 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep