«Δεν ευσταθούν οι κατηγορίες»

Στελέχη του Αιγινιακού τοποθετήθηκαν για την υπόθεση της αναμέτρησης ΟΦΗ - Αιγινιακός που είναι κατηγορούμενη η ομάδα της Βόρειας Πιερίας. Στελέχη του Αιγινιακού τοποθετήθηκαν για την υπόθεση της αναμέτρησης ΟΦΗ - Αιγινιακός που είναι κατηγορούμενη η ομάδα της Βόρειας Πιερίας.

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Αιγινιακού, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο κατηγορητήριο ουσιαστικά δεν αγωνίστηκαν με τον ΟΦΗ.

Στον «arenafm.gr» μίλησε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο Γιώργος Μπέζας για την υπόθεση της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό που εκδικάστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Τα δύο στελέχη της ομάδας της Βόρειας Πιερίας τόνισαν πως οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες δεν αγωνίστηκαν, ενώ και η ομάδα πλέον βρίσκεται σε άλλα χέρια και δεν έχει καμία σχέση και γνώση με όλα όσα συνέβησαν. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους στον «arenafm.gr»:

Ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας της Πιερίας, Θόδωρος Θεοδωρίδης, ανέφερε:

«Δε νομίζω ότι ευσταθούν αυτά και στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες. Οι τρεις παίκτες που εμπλέκονται, οι κατηγορούμενοι Τόλιος, Γιαζιτζόγλου και Λιόλιος, ουσιαστικά δεν έπαιξαν. Ο Τόλιος είχε θέμα στη μέση και έγινε αλλαγή στο 9ο λεπτό. Ο Γιαζιτζόγλου ήταν στον πάγκο και δεν έπαιξε καθόλου, μια μέρα πριν γέννησε η γυναίκα του.

Ο Λιόλιος είχε επίσης πρόβλημα και αντικαταστάθηκε στο 27ο λεπτο. Όσο για τα εισιτήρια, πράγματι οι τρεις παίκτες και ο προπονητής ήρθαν ξεχωριστά αεροπορικώς, για δικούς τους λόγους, αλλά έχουμε αποδείξεις ότι τα πλήρωσε η ΠΑΕ Αιγινιακός, κόντρα σε όσα ακούστηκαν. Τότε επικεφαλής διοικητικά ήταν ο Γιάννης Νιώπας, μετά άλλαξε χέρια η διοίκηση».

Τοποθετήθηκε για το θέμα και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιώργος Μπέζας. Ανέφερε στον «arenafm» για το ζήτημα που προέκυψε:

«Παρέστην στην εκδίκαση του θέματος στην Αθήνα και περιμένουμε την απόφαση. Πρέπει να τονίσουμε ότι έχει αλλάξει η διοίκηση του Αιγινιακού. Το παιχνίδι έγινε Νοέμβριο του 2017. Από τον Φεβρουάριο του 2018 έχουμε μεγαλομέτοχο τον Φώτη Τσουγκάρη, που πλέον είναι και πρόεδρος, αλλά και διευθύνων σύμβουλος. Συνεπώς, δεν έχουμε καμία σχέση με το θέμα, δε γνωρίζουμε τίποτα σήμερα για το ζήτημα. Και οι τρεις παίκτες που εμπλέκονται, οι Λιόλιος, Τόλιος και Γιαζιτζόγλου, δεν είναι πλέον στην ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep