Νικλητσιώτη ο Νέστος

Ο Νέστος Χρυσούπολης απέκτησε τον Γιώργο Νικλητσιώτη από τον Αήττητο Σπάτων.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που ενίσχυσε το καλοκαίρι τον Αήττητο Σπάτων θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γ' Εθνική. Ο λόγος για τον 27χρονο επιθετικό, Γιώργο Νικλητσιώτη, ο οποίος είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα των Μεσογείων. Ο Νέστος Χρυσούπολης ανακοίνωσε την Παρασκευή (18/01) τη συμφωνία μαζί του:

«Την απόκτηση του Γιώργου Νικλητσιώτη ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (18/1) η ομάδα του Νέστου. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής προσπαθεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της εν όψει του 2ου μισού του πρωταθλήματος και γι’ αυτό προχώρησε στην σημαντική αυτή μεταγραφή του 27χρονου ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο από τον Ολυμπιακό και έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Super League καθώς και της Β’ και Γ’ Εθνικής.

Η τελευταία του ομάδα ήταν ο Αήττητος Σπάτων (Γ’ Εθνική) στον οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι και από όπου αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες λόγω οικονομικών προβλημάτων, έχοντας επτά συμμετοχές (2 ως βασικός)! Η ανακοίνωση του Νέστου αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε την προσθήκη στο ρόστερ μας του Γιώργου Νικλητσιώτη! Τα λόγια περιττά. Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννενα, ΟΦΗ, Λαμία, Νίκη Βόλου κα. Γιώργο καλώς ήρθες στην Νεστάρας μας»!

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep