Ανακοίνωσε Καθάριο

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Καθάριου. Υπέγραψε ο Νιαμπουγιού, βγήκαν τα δελτία και των επτά «νέων».

[googlead][/googlead]

Το ρεπορτάζ του Fl News σχετικά με τον Ηρακλή και τον Νίκο Καθάριο επιβεβαιώθηκε. Από τη στιγμή που η ΠΑΕ εξασφάλισε ενημερότητα, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καθάριου.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 24 ετών (7/10/1994) και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη και στον Αγροτικό Αστέρα για να συνεχίσει στον Πανθρακικό, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και το Λεβαδειακό. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και του εύχεται καλή επιτυχία».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ

To FL News σας είχε ενημερώσει πως ο Ηρακλής εξασφάλισε ενημερότητα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το εξής: "Η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το γραφειοκρατικό πρόβλημα σχετικά με την έκδοση των δελτίων έχει ξεπεραστεί πλήρως μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς με σκοπό την ενίσχυση και την ανοδική της πορεία".

ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΠΤΑ "ΝΕΟΙ"

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Ηρακλή την Πέμπτη (17/1) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα (20.1) με τον Α.Ο. Τρίκαλα. Ο προπονητής Μανουέλ Ρόκα έχει στα πλάνα του τους Ορφανίδη, Στεργίδη, Βιτλή, Γιαγκιόζη, Παπαθανασίου, Νιαμπούγιου και Καθάριο τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν από την ΕΠΟ. Εκτός παραμένει ο Νίκος Καλτσάς που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί όπως επίσης κι ο Πέτρος Κανακούδης.

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep