«Πληρώσαμε τα λάθη»

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ, μίλησε για τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά. Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ, μίλησε για τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά.

Ο Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε το λάθος του διαιτητή στην φάση που ήρθε το πρώτο γκολ και των ποδοσφαιριστών του στα άλλα δύο που δέχθηκε ο Αιγινιακός. 

Στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ, αλλά και στα λάθη της διαιτησίας και των παικτών του όταν χρειάστηκε να ανοίξουν το παιχνίδι τους για να φτάσουν στην ισοφάριση. Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Πιερίας στην συνέντευξη Τύπου:  

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πιστεύω πως κλείσαμε τους χώρους και δεν μας έκαναν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Περιμέναμε ότι και στο δεύτερο μέρος θα συνέχιζαν με τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζαμε πριν από τον αγώνα ότι έχουν καλές αντιδράσεις στα στημένα που κερδίζουν στην επίθεση και έτσι δεχθήκαμε το γκολ, από ένα φάουλ που για εμένα δεν ήταν. Αυτό, αλλά και πέντε - έξι άλλα δεν ήταν φάουλ, όμως, αυτή είναι δουλειά του διαιτητή που τα έδωσε.

Όταν δεχθείς ένα γκολ πρέπει να αντιδράσεις και εμείς κάναμε κάποιες αλλαγές που δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε την εικόνα του αγώνα και να κρατήσουμε την μπάλα για να δημιουργήσουμε φάσεις. Κάναμε περισσότερα λάθη από όσα έπρεπε στην άμυνα και από αυτά ήρθαν τα γκολ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep