Στα 5 € με Παναχαϊκή

Η ομάδα του Βόλου ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για την 12η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Βόλου ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για την 12η αγωνιστική της Football League.

Ο Βόλος ανακοίνωσε τις ρυθμίσεις για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κυριακής (13/1) με την Παναχαϊκή, όπου γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 € και δωρεάν για γυναίκες και παιδιά. 

Η ομάδα του Βόλου επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από 20 μέρες και την Κυριακή (13/1) θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά της για να κερδίσει θέση στην Super League.

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

  • «Τον αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

    Για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας. Για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο). Οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

    Η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.. Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)».

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep