Πρωταθλητισμός χωρίς… κάγκελα!

Πρωταθλητισμός χωρίς… κάγκελα! 1

Ο Παναιτωλικός παρουσίασε τον Νίκο Καραγεωργίου, προανήγγειλε μεταγραφές και ο πρόεδρος, Φώτης Κωστούλας ανακοίνωσε ότι δεν πληρώνει ξανά πρόστιμο, κάνοντας έκκληση συμπαράστασης.

Αποκλειστικό στόχο την άνοδο του Παναιτωλικού έθεσαν ο Φώτης Κωστούλας και ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη (25/07) στο Αγρίνιο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για πρωταθλητισμό, ζήτησε τη στήριξη όλων και τόνισε: «Φέτος θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το μπάτζετ έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της κατηγορίας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις οικονομικές συνθήκες. Η απόφασή μου είναι να μην πληρώσω ξανά πρόστιμο. Δεν με ενδιαφέρει αν πέσουμε ξανά στη Δ’ Εθνική. Θα βγάλουμε τα κάγκελα και όποιος θέλει να κάνει κακό στην ομάδα μπορεί να το κάνει. Τον Παναιτωλικό πρέπει όλοι να τον αγαπούν ανεξαρτήτως κατηγορίας».

Για τον Καραγεωργίου τόνισε: «Θεωρούμε ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος». Στη συνέχεια παρουσίασε τα νέα μέλη του ΔΣ, ενώ οι νομικοί της ΠΑΕ παρουσίασαν τα υπομνήματα που έχουν στείλει στους βουλευτές του Νομού για να πάρουν θέση στη δικαστική μάχη που δίνουν οι «κυανοκίτρινοι».

Για το θέμα της πιθανής πώλησης της ΠΑΕ στον υποψήφιο, Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Κωστούλας τόνισε ότι το ενδιαφέρον δεν ήταν το αναμενόμενο και σχολίασε ότι αρκετοί είδαν το θέμα μονόπλευρα από την πλευρά του κ.  Παπαϊωάννου και δεν ρώτησαν την θέση του Παναιτωλικού.

Ο τεχνικός, Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε: «Χαίρομαι που είμαι εδώ και ευχαριστώ τον πρόεδρο για τη συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο προσκήνιο. Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και ξέρω τι γίνεται. Είμαστε φιλόδοξοι και βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα γίνουν 8 με 9 μεταγραφές και θεωρώ ότι οι επόμενοι μήνες είναι μεταβατικοί. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι είναι πολύ πιθανό η ομάδα να μην αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια και να μείνει για προετοιμασία στο Emileon. Αυτό θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιούλιος 2012 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep