Γέμισε το πούλμαν για Αιγίνιο

Μεγάλη συμμετοχή των φίλων του Βόλου για την εκδρομή στο Αιγίνιο και το παιχνίδι της Κυριακής (06/01).

Το παιχνίδι του Βόλου με τον Αιγινιακό την Κυριακή (06/01, 15:00) μπορεί να βρίσκεται στον… αέρα λόγω της κακοκαιρίας, ωστόσο οι φίλοι των «κυανέρυθρων» οργανώνονται για την εκδρομή που ετοιμάζουν στο Αιγίνιο. Η Λέσχη Φίλων Βόλου ανακοίνωσε ότι συμπληρώθηκαν οι θέσεις στο πρώτο πούλμαν για την εκδρομή και πως αν υπάρχει ικανοποιητική συμμετοχή, θα ναυλωθεί και δεύτερο λεωφορείο.

Αναλυτικά:

«Η Λέσχη Φίλων Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η εκδρομή την Κυριακή (6/1) στο Αιγίνιο για τον αγώνα Αιγινιακός – Βόλος, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ήδη οι θέσεις στο ένα πούλμαν έχουν συμπληρωθεί και σε περίπτωση που υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών θα ναυλωθεί και δεύτερο πούλμαν για την κάλυψη των αναγκών των φιλάθλων μας.

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν δυναμικότερη παρουσία μας στο αγώνα με τον Αιγινιακό, ώστε να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι για την εκδρομή στο Αιγίνιο, το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου του αγώνα).

Η αναχώρηση του πούλμαν θα γίνει στις 11.30 π.μ. από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15).

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για την εκδρομή στο Αιγίνιο στο 6985083551 Γεώργιος Παπατριανταφύλλου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep