Προπονήθηκε ο Ορφανίδης

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή επέστρεψαν στις προπονήσεις και πλέον βρίσκεται μαζί τους και ο Πέτρος Ορφανίδης. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή επέστρεψαν στις προπονήσεις και πλέον βρίσκεται μαζί τους και ο Πέτρος Ορφανίδης.

Στον Ηρακλή υπολογίζουν για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/1) τον Πέτρο Ορφανίδη, ο οποίος έκανε την Τετάρτη (2/1) την πρώτη του προπόνηση. Αναμονή απάντησης από Τόρες. 

Ο Πέτρος Ορφανίδης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον δανεισμό του από την Ξάνθη. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα αφού συμμετείχε κανονικά σε όλες τις εκδηλώσεις της ακριτικής ομάδας, αλλά σίγουρα του λείπουν παιχνίδια, μιας και δεν έχει αγωνιστεί παρά σε ένα μόλις αγώνα της Ξάνθης για την σεζον αυτή.

Ο Μανουέλ Ρόκα, πάντως, μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/1) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Χανιά, αφού έχουν προχωρήσει ήδη οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του από την διοίκηση του «γηραιού».

Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθούν κι άλλες κινήσεις μέσα στην εβδομάδα. Μία εξ αυτών είναι του 32χρονου Ισπανού επιθετικού, Νταβίντ Τόρες. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε ενισχύσει τον Πλατανιά τη διετία 2013-15 και είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ισπανική Οντινιέντ. Πιθανό και την Πέμπτη (03/01) να έχει απαντήσει στην πρόταση της ΠΑΕ, η οποία κατατέθηκε μετά από εισήγηση του Μανουέλ Ρόκα.

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep