Μπαίνει στον Αήττητο ο Κουκάς

Το 50% των μετοχών του Αήττητου Σπάτων θα αναλάβει ο Αλέξανδρος Κουκάς.

[googlead][/googlead]

Τo deal με τον Νίκο Καγιούλη δεν έγινε, αλλά ο Νίκος Κατσιγιάννης βρήκε συμπαίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fl News, ο μεγαλομέτοχος του Αήττητου Σπάτων έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου, Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος θα αναλάβει το 50% των μετοχών της ΠΑΕ. Με άλλα λόγια, η ομάδα των Σπάτων θα έχει από εδώ και στο εξής δύο χρηματοδότες με το ίδιο μετοχικό ποσοστό, που θα βάλουν χρήματα για να βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο Κουκάς είναι μόνιμος κάτοικος Μυκόνου από το 1967 και νυν αντιδήμαρχος. Ασχολήθηκε σαν μηχανικός αυτοκινήτων για ένα μικρό χρονικό διάστημα και έπειτα ασχολήθηκε με οικοδομικές εργασίες σαν συνέχεια του έργου της οικογένειάς του, ως εργολάβος οικοδομών. Άνθρωπος που ασχολήθηκε και ασχολείται με τα κοινά του νησιού και ιδίως με τον αθλητισμό.

Διετέλεσε επί 15 έτη Σύμβουλος του Αθλητισμού, στην αξιοποίηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων με ιδία πρωτοβουλία. Για 15 χρόνια υπήρξε Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου (Α.Ο.Μ.) και δημιούργησε το γήπεδο του στίβου, το γήπεδο του μπάσκετ, συνεισφέροντας ταυτόχρονα τόσο με τη προσωπική του εργασία, όσο και οικονομικά. Ενεργό μέλος της «Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης» (εθελοντική αιμοδοσία).

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep