Αήττητος υπό.. διάλυση

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πήραν τη νίκη με 6-0 κόντρα στον Αήττητο με χατ τρικ του Πρίγιοβιτς. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πήραν τη νίκη με 6-0 κόντρα στον Αήττητο με χατ τρικ του Πρίγιοβιτς.

Η ποιότητα του ΠΑΟΚ και η αποχώρηση του προπονητή του Αήττητου, Απόστολου Χαραλαμπίδη, οδήγησαν στο 6-0 υπέρ του «Δικεφάλου» και στην πρόκριση των Θεσσαλονικέων στους «16». 

Η αποχώρηση του τεχνικού του Αήττητου, Απόστολου Χαραλαμπίδη λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ήταν ακόμη ένα σοκ για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Μεσογείων που έβλεπαν μέρα με τη μέρα να μειώνεται το ρόστερ με συνεχείς αποχωρήσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι αρκετά αποσυντονισμένοι και να βγάλουν στο γήπεδο αρκετές αδυναμίες που οδήγησαν στην ήττα με 6-0 από τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Σημειώνεται ότι ο Αήττητος δήλωσε υπηρεσιακό τον Τάκη Χριστόπουλο, ενώ οδηγίες έδινε ο Βασίλης Γεωργακόπουλος από την ομάδα Νέων.

Η ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» που διατηρεί ένα αήττητο 16 αγώνων στο Κύπελλο Ελλάδος δεν είχε τόσο δύσκολη αποστολή και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά με τη συνεχή πίεση που υπήρχε στην εστία του Αήττητου. Ο Καρέλης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό και έδειξε πως υπήρχε το περιθώριο να φτάσει ο ΠΑΟΚ σε μεγάλο σκορ. Είχε προηγηθεί το δοκάρι του Κρέσπο (13') μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα.

Ο Κάνιας στο 26ο λεπτό έκανε το 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε διαγωνισμός ανάμεσα στον Πρίγιοβιτς που σημείωσε τρία γκολ (63', 83', 85) και τον Καρέλη που έβαλε ακόμη ένα (75'). Πλέον ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους «16» της διοργάνωσης, με τον Αήττητο να βρίσκεται από την άλλη πλευρά σε ένα δύσκολο μονοπάτι για τη συνέχεια και την ύπαρξή του. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ  0-6  
ΓΚΟΛ: 16' Καρέλης, 26' Κάνιας, 63' Πρίγιοβιτς, 75' Καρέλης, 83' Πρίγιοβιτς, 85' Πρίγιοβιτς  
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Τάκης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46' Λάμπρου), Ηρακλής, Σταματάκης, Γροντής, Κασνέτση, Χατζηιωαννίδης, Μάγκας (58' Κατσέρης), Καλογέρης, Βούκοβιτς (62' Κοκκόρης).             
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κρέσπο (67' Λύραντζης), Χατσερίντι, Μαλεζάς, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64' Μπαλογιάννης), Ουάρντα, Καρέλης, Λημνιός, Άκπομ (46' Πρίγιοβιτς)  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)  
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς, Μεϊντανάς (Αχαΐας)  

          

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep