Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Συνέπεια, αφοσίωση και πίστη»

Ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Επανομής Κώστας Γαλτσίδης μίλησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας. Ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Επανομής Κώστας Γαλτσίδης μίλησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας.

Στην Επανομή ο νέος προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης ζήτησε τρία πράγματα από το κράμα των έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών που ήταν στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς.

Το τρίπτυχο για να τα καταφέρουμε είναι συνέπεια, αφοσίωση και πίστη. Πρέπει να συνεργαστούμε αρμονικά για μια εργασία δημιουργίας και όχι ρουτίνας. Η εξέλιξη και η βελτίωση πρέπει να είναι συνεχής και διαρκής, από τον πιο έμπειρο ως τον πιο νεαρό παίκτη. Κώστας Γαλτσίδης

Με αρκετά νέα πρόσωπα και θέληση να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα που θα αναδείξει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την Δευτέρα 23 Ιουλίου στην Αναγέννηση Επανομής. Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας, αφού στο γήπεδο της Επανομής γίνονται έργα στο χλοοτάπητα. Ο νέος προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές και λίγα πρόσωπα ήταν ίδια με πέρσι, αφού μόνο οι Κουλίδης, Μπαλασάς, Ταταρίδης και Μαλαμής ήταν στο περσινό ρόστερ.

Ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης, Κώστας Γαλτσίδης είπε στους ποδοσφαιριστές:

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να καταβάλλουμε μια αξιόλογη προσπάθεια. Το τρίπτυχο για να τα καταφέρουμε είναι συνέπεια, αφοσίωση και πίστη. Είναι πολύ σημαντικό που στην Αναγέννηση υπάρχει αυξημένο κίνητρο. Γίνανε ουσιαστικές προσθήκες στο ρόστερ με υπευθυνότητα. Πρέπει να συνεργαστούμε αρμονικά για μια εργασία δημιουργίας και όχι ρουτίνας. Η εξέλιξη και η βελτίωση πρέπει να είναι συνεχής και διαρκής, από τον πιο έμπειρο ως τον πιο νεαρό παίκτη».

Στην προπόνηση της Επανομής ήταν και ο Γιάννης Πεχλιβάνης, που εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για 24χρονο μεσοαμυντικό, που έχει την ευχέρεια να παίξει σε αρκετές θέσεις της άμυνας και της μεσαίας γραμμής.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας μέχρι την πρώτη μέρα του Αυγούστου, αφού η Αναγέννηση από τις 2 ως τις 12 Αυγούστου θα ταξιδέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Στην προπόνηση ήταν οι Τοπαλίδης, Ταταρίδης, Μαλαμής, Τσερκέζος, Λαμπερνάκης, Τέλλος, Φωτιάς, Κώτσιας, Δραγανίδης, Κουκουλέκης, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Μπαλασάς.

Οι Σπανός, Κεφάλας, Μίξιος, Τσιρλίδης, Ντέντας και Σταυρινόπουλος που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων.

Στις πρώτες προπονήσεις θα λάβουν μέρος και οκτώ υπό δοκιμή νεαροί, οι περισσότεροι εκ των οποίων αναμένεται να ενταχθούν στη δεύτερη ομάδα. Αυτοί είναι οι Παπαβασιλείου, Σκέμπι, Λαγογιάννης, Σαλούκας, Σαράφογλου, Μανελίδης, Ευθυμιάδης και Καραγιάννης.

Δεν πρέπει να σας τρομάζει τίποτε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Το ρόστερ είναι νεανικό και για αρκετούς η Επανομή δεν είναι ταβάνι, αλλά σκαλοπάτι για να βρεθούν ακόμα ψηλότερα. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και κοντά στην ομάδα, για να λύνουμε μαζί τα όποια προβλήματα» Μιχάλης Μπαλασάς

Στην προπόνηση της Επανομής ήταν και ο Γιάννης Πεχλιβάνης, που εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για 24χρονο μεσοαμυντικό, που έχει την ευχέρεια να παίξει σε αρκετές θέσεις της άμυνας και της μεσαίας γραμμής. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Παναιτωλικό, του Αγροτικού Αστέρα, της Αναγέννηση Γιαννιτσών, του Μακεδονικού, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Εθνικός Σοχού.

Το νέο τεχνικό τιμ και συγκεκριμένα τον προπονητή, Κώστα Γαλτσίδη, τον βοηθό προπονητή, Νικηφόρο Κάκογλου, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ηλία Παπαθανασίου που αναλαμβάνει και ρόλο γυμναστή, αφού τελικά δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Κώστα Θωμαϊδη, τον φροντιστή, Σταύρο Τσιμαχίδη, αλλά και το νέο τιμ μάνατζερ Γιάννη Μπαλασά.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο πρόεδρος της Επανομής Μιχάλης Μπαλασάς:

«Σας καλωσορίζω στην Αναγέννηση Επανομής, οι περισσότεροι είστε νέοι παίκτες στο ρόστερ. «Χτίζουμε» μια νέα ομάδα. Εσείς και οι παίκτες που θα έρθουν στη συνέχεια θα απαρτίσετε το νέο έμψυχο δυναμικό. Έχουμε αρκετές υποχρεώσεις, παίζοντας κόντρα σε αρκετές ιστορικές ομάδες. Όμως δεν πρέπει να σας τρομάζει κάτι. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Είμαστε γνώστες της κατάστασης και πιστεύουμε σε εσάς. Πλέον, στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικογένεια. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και όλοι θα πάρετε τις ευκαιρίες σας. Αυτό που προέχει να κάνετε, είναι να αγαπάτε την ομάδα και τους συμπαίκτες σας. Το ρόστερ είναι νεανικό και για αρκετούς η Επανομή δεν είναι ταβάνι, αλλά σκαλοπάτι για να βρεθούν ακόμα ψηλότερα. Άλλωστε, και τα προηγούμενα χρόνια από την Αναγέννηση ξεκίνησαν αρκετοί παίκτες που έκαναν καριέρα μετά σε υψηλότερο επίπεδο. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και κοντά στην ομάδα, για να λύνουμε μαζί τα όποια προβλήματα».

Το νέο τεχνικό τιμ αποτελούν, ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης, ο βοηθό προπονητή Νικηφόρος Κάκογλου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Ηλίας Παπαθανασίου που θα έχει και ρόλο γυμναστή, ο φροντιστής Σταύρος Τσιμαχίδης και ο νέος τιμ μάνατζερ Γιάννης Μπαλασάς.

Το λόγο τελευταίος πήρε ο γενικό αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μπαλασάς:

«Είμαστε σε ένα νέο ξεκίνημα για την Αναγέννηση, με ένα φιλόδοξο τεχνικό τιμ. Τον προπονητή μας τον γνωρίζω καλά, αφού συνεργαστήκαμε πέρυσι στην ομάδα νέων. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να γίνουμε γρήγορα ομάδα και να αποκτήσουμε ομοιογένεια και αγωνιστική ταυτότητα, δεδομένου ότι ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα. Έχουμε έξι-εφτά έμπειρους παίκτες δίπλα στους νεαρούς και ουσιαστικά δουλεύουμε όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της Επανομής. Το μπάτζετ μας είναι χαμηλό και είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Δεδομένα πάντως θέλουμε να αναδείξουμε και νέους παίκτες».

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιούλιος 2012 21:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep