Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φεύγει για Λαϊλιά

Το ξενοδοχείο Αετόπετρα που θα μείνει η αποστολή του Εθνικού Γαζώρου από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου που θα ολοκληρωθεί  το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας. Το ξενοδοχείο Αετόπετρα που θα μείνει η αποστολή του Εθνικού Γαζώρου από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου που θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας.

Ο Εθνικός Γαζώρου από το πρωί της Δευτέρας 23 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Λαϊλιά Σερρών, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στο Λαϊλιά Σερρών που απέχει 19 χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών και έχει υψόμετρο 1.200 μέτρα θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου. Αυτή η τοποθεσία και το ξενοδοχείο «Αετόπετρα» είχε προτιμηθεί και πέρσι από την ομάδα του Εθνικού που χρησιμοποίησε το γήπεδο της Ορεινής για τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε.

Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όπου υπάρχει γυμναστήριο και όλες οι άλλες ανέσεις που ζητούν οι ποδοσφαιριστές του. Η αποστολή θα μείνει εκεί μέχρι τις 4 Αυγούστου και μετά θα επιστρέψει στη βάση της για να αρχίσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας με τα πρώτα φιλικά της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep