«Έχουμε μείνει πίσω»

Ικανοποιημένος ο Ελευθερόπουλος από τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι του Ηρακλή Ικανοποιημένος ο Ελευθερόπουλος από τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι του Ηρακλή

Ικανοποιημένος με τη νίκη του Ηρακλή επί του Αήττητου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο «Γηραιός» είναι μία μεγάλη ομάδα που πρέπει να μπαίνει σε όλα τα ματς για τη νίκη.

Αρκετά θετικά στοιχεία είδε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από τους παίκτες του στη νίκη του Ηρακλή με 3-0 επί του Αήττητου Σπατών, τονίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να μπαίνουν σε όλα τα ματς για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές ομάδες του Χαραλαμπίδη. Είναι από τους εμπειρότερους και καλύτερους προπονητές της κατηγορίας. Οι ομάδες του προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τεστ για όλα αυτά που δουλεύουμε. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει ότι δυσκολεύει όλες τις ομάδες κι έχει πάρει και βαθμούς. Είναι το πρώτο μας διπλό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε ο Ηρακλής. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα που πρέπει να μπαίνει και να παίζει, είτε εντός, είτε εκτός με σκοπό τη νίκη. Η ομάδα δεν τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Αυτό είναι ένα γεγονός που με κάνει χαρούμενο. Συνεχίζουμε να σκοράρουμε αρκετά, κρατήσαμε το μηδέν πίσω για δεύτερο σερί ματς. Είμαστε ακόμα πολύ πίσω. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την πίεση των εξτρέμ και την υπεροχή των παικτών του Ηρακλή στη μεσαία γραμμή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σχολίασε:

«Ήταν τα δύο στοιχεία που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Τα εξτρέμ να πιέζουν ψηλότερα και ο επιτελικός να ξέρει πότε θα χαμηλώσει στην τριάδα των χαφ. Δεν τον θέλω χαμηλά. Θέλω να έχει στηρίγματα. Είμαι ικανοποιημένος απ’ όσα είδα σήμερα».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep