Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθυστερεί η πρώτη

Στο γήπεδο του Βύζαντα γίνονται έργα και στο Δημοτικό δημιουργήθηκε πρόβλημα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πρώτη συγκέντρωση για τη νά σεζόν. Στο γήπεδο του Βύζαντα γίνονται έργα και στο Δημοτικό δημιουργήθηκε πρόβλημα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πρώτη συγκέντρωση για τη νά σεζόν.

Στον Βύζαντα δημιουργήθηκε πρόβλημα με το γήπεδο και πάει πίσω η πρώτη συγκέντρωση.

Ένα πρόβλημα με μύκητες στο Δημοτικό γήπεδο θα πάει πίσω την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας των Μεγάρων, αφού θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με φάρμακα. Αυτό ανατρέπει το πρόγραμμα για τέσσερις με πέντε ημέρες και η ημερομηνία της πρώτης προπόνησης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στα μεταγραφικά θέματα έχουν ανοικτά πολλά μέτωπα και η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους στόχους της. Ο πρόεδρος Κώστας Κοσσυβάκης θέλησε μάλιστα να δώσει μήνυμα με δήλωση του για τις κινήσεις της ομάδας. «Ο Βύζας δεν μπαίνει σε διαδικασία πλειστηριασμού με παίκτες που θέλει να αποκτήσει, θα πάρει παίκτες οι οποίοι θα έχουν την εξής φιλοσοφία: να παίξουν για κόσμο για τη φανέλα για την πόλη και μετά για εαυτό τους και για τα χρήματα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep