Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανανεώσεις και Παπατολίκας

Ο Δημήτρης Παπατολίκας είναι το νέο απόκτημα του Πιερικού. Ο Δημήτρης Παπατολίκας είναι το νέο απόκτημα του Πιερικού.

Στον Πιερικό απέκτησαν τον Δημήτρη Παπατολίκα και ανανέωσαν οι Τάσος Καρακούτσης, Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου και Παύλος Δήμου.

Τον Δημήτρη Παπατολίκα απέκτησε ο Πιερικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Ο 25χρονος τερματοφύλακας αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Πιερικού. Ο Δημήτρης Παπατολίκας έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ηρακλή και υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ο 25χρονος Κατερινιώτης γκολκίπερ θα συμπληρώσει την τριάδα των πορτιέρο, μαζί με τους Τάσο Καρακούτση και Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη, ενώ στο παρελθόν ο Παπατολίκας έπαιξε σε Πανθρακικό, Ελπίδα Σαππών, Πόντιους Κατερίνης και μέχρι πρότινος Ηρακλή με την συγχώνευση των δύο ομάδων.

Παράλληλα υπήρξε συμφωνία και στις ανανεώσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν στην ομάδα. Μετά τον Παύλο Δήμου που είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλου, θετικά απάντησαν και οι Τάσος Καρακούτσης, Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου.

Ανοικτά μέτωπα υπάρχουν τόσο στις ανανεώσεις των συμβολαίων, όσο και στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας που αναζητά λύσεις κυρίως για την επίθεση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep