Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπό το βλέμμα του Βαζέχα

Ο Κριστόφ Βαζέχα θα βρίσκεται στο γήπεδο του Φωκικού στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουλίου για να δει τα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής και να διαπιστώσει μαζί με το τεχνικό του επιτελείο αν έχουν τις προϋποθέσεις για να μπουν στην ομάδα Νέων του Φωκικού. Ο Κριστόφ Βαζέχα θα βρίσκεται στο γήπεδο του Φωκικού στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουλίου για να δει τα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής και να διαπιστώσει μαζί με το τεχνικό του επιτελείο αν έχουν τις προϋποθέσεις για να μπουν στην ομάδα Νέων του Φωκικού.

Στον Φωκικό τα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής θα δοκιμαστούν το Σάββατο (21/7) από τον Κριστόφ Βαζέχα και το τεχνικό επιτελείο του Φωκικού.

Περισσότερα από 40 ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1993 και μετά θα βρεθούν το Σάββατο 21 Ιουλίου το απόγευμα στο γήπεδο του Φωκικού ώστε να δοκιμαστούν. Κύριο μέλημα είναι η στελέχωση της ομάδας Νέων με νέο αίμα που προέρχεται από την ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν αποκλείουν και το περάσουν κάποιοι ταλαντούχοι απευθείας στην πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής του Φωκικού Κριστόφ Βαζέχα και το επιτελείο του θα εξετάσουν τους ποδοσφαιριστές που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτή τη δοκιμή και θα αποφασίσουν αν υπάρχουν κάποιοι για την πρώτη, ή δεύτερη ομάδα.

Στα μεταγραφικά, οι επαφές συνεχίζονται με την διοίκηση της ομάδας και εκτός από τους τρεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Αμπντούλ Τέτε, Χρήστο Ευσταθίου, Αποστόλη Αργυρό) υπάρχουν ακόμη έξι με επτά κινήσεις στον σχεδιασμό τους για αυτό το καλοκαίρι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep