Γιονούζ: «Απαράδεκτοι»

Ο Μιρσάντ Γιονούζ ανέφερε ότι ο τρόπος που είχε μάθει να παίζει ο Αιγινιακός ήταν λάθος.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ από την εμφάνιση στην Άρτα και τόνισε ότι ο τρόπος που είχαν μάθει να αγωνίζονται οι παίκτες του ήταν λάθος. Όπως δήλωσε μετά το 4-0 από τον Καραϊσκάκη:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα που κέρδισε. Εμείς ήμασταν απαράδεκτοι. Όταν φας ένα γκολ στο δεύτερο λεπτό μετά έρχεται και το δεύτερο και είναι δύσκολο να γυρίσεις πίσω. Εγώ έχω έρθει πριν από μία εβδομάδα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μάθει να παίζουν με κάποιον άλλο τρόπο που για μένα δεν είναι σωστός. Τώρα έχουμε το επόμενο ματς, να φτιάξουμε γρήγορα την ομάδα. Ελπίζω στο επόμενο να κερδίσουμε.

Αυτή την ομάδα κάποιος τη διάλεξε. Τώρα εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα να αλλάξουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς. Μία επαγγελματική ομάδα έφαγε τέσσερα γκολ χωρίς πίεση, χωρίς κάποια κομπίνα. Όλα με μεγάλες μπαλιές. Είναι μεγάλη η στενοχώρια, γιατί δεν ήμουν ποτέ σε ομάδα Β' Εθνικής. Πάντα ήμουν σε top level, αλλά ήρθα εδώ να βοηθήσω λόγω της διοίκησης και των παικτών που θα δείξουν το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep