«Στόχος μας η δεκάδα»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση στον Αήττητο. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση στον Αήττητο.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για το «δίκαιο» αποτέλεσμα της ισοπαλίας ανάμεσα στον Αήττητο και την Παναχαϊκή, αφού και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. 

Τον χρόνο να διορθώσουν πράγματα ψάχνουν στον Αήττητο όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος τόνισε πως θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη η ομάδα του, αλλά η ισοπαλία μοιάζει πιο «δίκαια». Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με την Παναχαϊκή:   

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα με δύο ομάδες που ήθελαν και οι δύο τη νίκη. Η Παναχαϊκή για να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία και εμείς για να ξεφύγουμε από την ουρά της βαθμολογίας. Το γήπεδο δεν βοήθησε καθόλου ώστε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και ούτε τους ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στα ενενήντα λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι και δίκαια προηγήθηκε η Παναχαϊκή.

Αυτά τα κακά στοιχεία μετά από όσα είπαμε στο ημίχρονο διορθώθηκαν και ισοφαρίσαμε και εμείς με ένα λάθος, αφού είχαμε δεχθεί και το δικό μας γκολ από λάθος. Δεν δεχθήκαμε γκολ στις δύο ευκαιρίες που είχε η Παναχαϊκή στο τέλος, αλλά και εμείς χάσαμε με τον Σταματάκη την ευκαιρία να προηγηθούμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο με κάθε μια από τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Εμείς συνεχίζουμε και έχουμε πολύ δουλειά ακόμη σε πολλά πράγματα και μετά την αναμέτρηση της Κυριακής που τελειώνουν τα συνεχόμενα παιχνίδια θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ολόκληρη εβδομάδα πάνω σε αυτά που θέλουμε.  Αν φτιάξουμε αυτά που θέλουμε θα πάμε πολύ καλύτερα».

Δύο παιχνίδια στον πάγκο του Αήττητου, δύο θετικά αποτελέσματα. Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα;

«Ο Αήττητος έχει καλούς ποδοσφαιριστές και υλικό που μπορεί να κάνει πράγματα στην κατηγορία. Στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στην πρώτη δεκάδα». 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep