«Μου αρέσουν τα δύσκολα»

Ο πρόεδρος του Αήττητου, Νίκος Κατσιγιάννης με τον νέο προπονητή του Αήττητου, Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ο πρόεδρος του Αήττητου, Νίκος Κατσιγιάννης με τον νέο προπονητή του Αήττητου, Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αήττητου μίλησε για την θέλησή του να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που υπάρχουν. 

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αήττητου από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη ήταν άμεση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Σούλη Παπαδόπουλο και οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα προπονητή δείχνουν πως πιστεύει στο υλικό που έχει η ομάδα και στους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση σε αυτή την πρώτη παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. 

Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Αήττητου, σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει επιτυχίες και ανοδική πορεία. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω και εγώ να υπάρχει συνέχεια σε αυτές και να πραγματοποιηθεί ο στόχος που έχει βάλει.

Γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιριστές αφού έχουμε συνεργαστεί σε άλλες ομάδες και θεωρώ πως υπάρχει πολύ καλό ρόστερ. Είναι μια ομάδα που πιστεύω πως έχει πάρα πολλά να δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει και να πετύχει τους στόχους της.  

Δεν φοβάμαι την πρόκληση. Μου αρέσουν τα δύσκολα. Πιστεύω με τη συνεργασία όλων να πετύχουμε τον στόχο μας και η ομάδα να φτάσει στο στόχο της κι εγώ να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Χρειάζεται ο κόσμος να έχει υπομονή και να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια».

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep