Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δοκιμάζει Βίλτσου η ΑΕΛ

Ο Κλαούντο Βίλτσου είναι στη Λάρισα και περνά από τις "εξετάσεις" του Μιχάλη Ζιώγα ώστε να δει αν ταιριάζει στην ομάδα της ΑΕΛ. Ο Κλαούντο Βίλτσου είναι στη Λάρισα και περνά από τις "εξετάσεις" του Μιχάλη Ζιώγα ώστε να δει αν ταιριάζει στην ομάδα της ΑΕΛ.

Ο 24χρονος Ρουμάνος στόπερ κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Λάρισας και αν πείσει τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα θα αποκτηθεί.

Ο Κλαούντιο Οκτάβιαν Βίλτσου βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στην Λάρισα για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ΑΕΛ και αν δείξει τα στοιχεία που αναζητά ο Μιχάλης Ζιώγας να αποκτηθεί. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ρουμανία τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με την Νίστρου στην πρώτη κατηγορία της Μολδαβίας και είχε δύο γεμάτες χρονιές με αρκετά γκολ για κεντρικό αμυντικό.

Με ύψος 1,94 δεν είναι εύκολο να τον νικήσεις στον αέρα και τα στοιχεία του δείχνει πως μπορεί να το εκμεταλλευθεί και στην επίθεση. Γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1987 στο Μπρασόβ της Ρουμανίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Αφού πέρασε από την Γιουβέντους Βουκουρεστίου και την Μινερούλ Λουπέν κατέληξε στην Νίστρου της Μολδαβίας.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ. ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ
2010-11 Νίστρου Α' 27 5
2011-12 Νίστρου Α' 21 4

Στην Λάρισα υπάρχουν και άλλα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα με τον 28χρονο μέσο Σέρχιο Πόνσε που αγωνιζόταν την σεζόν που τελείωσε στον Πανθρακικό να είναι πιο κοντά από όλους τους υπόλοιπους στην συμφωνία.

Ο 26χρονος μέσος Ακης Σουλίδης από τον Τύρναβο είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ΑΕΛ και ίσως βοηθήσει στην οριστικοποίηση της μεταγραφής η γενικότερη συνεργασία που ανακοίνωσαν πως θα υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά την συμφωνία για τον Κώστα Σκούπρα.

Το ενδιαφέρον για τον 22χρονο Στέργιο Δημόπουλο που καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας είναι δεδομένο και ανάμεσα στα πλεονεκτήματα είναι πως ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος.

Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον και για τον 29χρονο επιθετικό Γιώργο Πουλάκο που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου και σημείωσε 8 γκολ σε 21 παιχνίδια με την ομάδα της Μαγνησίας.

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούλιος 2012 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep