Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Βέροια στο AEL ARENA

Ο Μιχάλης Ζιώγας θα έχει την ευκαιρία να δει τα πρώτα δείγματα από τη νέα ομάδα της ΑΕΛ στις 9 Αυγούστου και το φιλικό με την Βέροια στο AEL Arena. Ο Μιχάλης Ζιώγας θα έχει την ευκαιρία να δει τα πρώτα δείγματα από τη νέα ομάδα της ΑΕΛ στις 9 Αυγούστου και το φιλικό με την Βέροια στο AEL Arena.

Το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ θα γίνει πιθανότατα στις 9 Αυγούστου με την Βέροια, όπως ανακοίνωσε στο πρόγραμμα της η ομάδα της Ημαθίας.

Η Βέροια ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων και μέσα σε αυτούς είναι και το φιλικό με την ομάδα της Λάρισας στο AEL Arena. Η πιθανότερη ημερομηνία είναι στις 9 Αυγούστου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Αυτό βέβαια δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας της Λάρισας στην Σαμαρίνα θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου και ίσως αλλάξει η μέρα.

Αυτό, πάντως, θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΛ μέσα στην έδρα της και η πρώτη ευκαιρία να δει τόσο ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας, όπως και οι οπαδοί της ΑΕΛ την ομάδα τους.

Το πρώτο επίσημο ραντεβού για την Λάρισα έχει κλειστεί για την Τρίτη (17/7) στις 6.30 το απόγευμα, όταν και θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ στο AEL Arena. Νωρίτερα ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep