Έξαλλος ο Παπαδόπουλος

Προκλητική θεωρεί τη στάση όσων έσπευσαν να μπλοκάρουν τον λογαριασμό της ΠΑΕ Ηρακλής.

Τα εμπόδια στον δρόμο του Τομ Παπαδόπουλου εμφανίστηκαν αμέσως μόλις ανέλαβε την ΠΑΕ Ηρακλής, με τον ίδιο να είναι έξαλλος με τις εξελίξεις. Αν και γνώριζε τις δυσκολίες του εγχειρήματος, όταν αποφάσισε να εμπλακεί στα διοικητικά του Γηραιού, περίμενε να μη δεχτεί πόλεμο από το… παρελθόν.

Οι οφειλές της εποχής Παπαθανασάκη βγαίνουν στην επιφάνεια και ξεκίνησαν άμεσα οι διεκδικήσεις από τη νέα κατάσταση του Ηρακλή και μάλιστα με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο. Το «μπλοκάρισμα» του τραπεζικού λογαριασμού ξάφνιασε αρνητικά τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση.

 «Θέλω να γνωρίζουν όλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν επιδείξει τόσο τεράστια βιασύνη να μας πιέσουν για να εξασφαλίσουν χρήματα, ότι ο συγκεκριμένος τρόπος, που επέλεξαν, σαφώς δεν τους τιμά και το μόνο, που είναι βέβαιο, είναι ότι δεν πρόκειται να αποφέρει αποτέλεσμα για εκείνους. Ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται και δεν πρόκειται να καταστεί θύμα εκβιασμού από οποιονδήποτε. Το να θέτουν, με αυτόν τον προκλητικό τρόπο εμπόδια στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε για να κάνουμε το Σωματείο να σταθεί και πάλι στα πόδια του, είναι εντελώς απαράδεκτο. Ιδίως, όταν το κάνουν από την πρώτη στιγμή της σύστασης της ΠΑΕ και πριν καν προλάβουμε να οργανωθούμε και να βρούμε τον βηματισμό μας ως εταιρεία. Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσα τη διάθεση να μελετήσω τα αιτήματα όλων σε αυτόν τον τομέα και έδωσα εντολή στη νομική υπηρεσία να τα διερευνήσει και να τα διευθετήσει. Σε καμία, όμως περίπτωση δεν μπορώ να αποδεχθώ τέτοια αντιμετώπιση ως πρέπουσα και θεμιτή», ήταν το μήνυμα του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Η περίπτωση, η οποία τον εκνεύρισε περισσότερο, είναι αυτή του Ιορδάνη Στράντζαλη, καθώς δεν αφορά σε υπάλληλο της προηγούμενης ΠΑΕ ή προμηθευτή της, αλλά σε παράγοντα της ομάδας, που ο ίδιος επέλεξε την εμπλοκή του και την προσωπική συνεργασία του με τον Παπαθανασάκη…

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep