Νικητές οι «κόκκινοι»

Δυνατό οικογενειακό δίτερμα έπαιξαν το Σάββατο στα Σπάτα οι παίκτες του Αήττητου.

Με οικογενειακό «διπλό» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία αυτής της εβδομάδας στον Αήττητο Σπάτων, καθώς την Κυριακή ακολουθεί ρεπό για τους παίκτες και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πλατανιά. Οι παίκτες του Αήττητου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους «κόκκινους» και τους «μαύρους». Οι πρώτοι αναδείχτηκαν νικητές με 3-0.

Ο Μαρουκάκης άνοιξε το σκορ στο 19’ εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Νικλητσιώτη. Στο 41’ ο Νικλητσιώτης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γροντής για το 2-0 και ο Χαντί στο 48’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Παρών στο γήπεδο ήταν ο Στέλιος Μανωλας όπου μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Κατσιγιάννη, τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Δουφεξή και τον προπονητή της Κ19 Τάκη Χριστόπουλο είδαν το ματς. Στο γήπεδο βρέθηκαν κι οι τραυματίες Ρουσσάκης και Καλογέρης.

Κόκκινοι: Κοκκαλάς, Ηρακλής, Χριστοφιλέας, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Κασνέτση, Ματσούκας, Γροντής, Νικλητσιώτης, Χαντί, Μαρουκάκης.

Μαύροι: Γεωργακόπουλος, Μάγκας, Βούκοβιτς, Μανωλάς, Μουστάκης, Κώστας, Σταματάκης, Άντερσον, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Βασιλείου.

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep