Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

21 και οι νέοι στην πρώτη

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας αναμένεται να είναι ο αρχηγός αυτής της νέας ομάδας που αρχίζει την Δευτέρα το πρωί στα Δένδρα την προετοιμασία της. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας αναμένεται να είναι ο αρχηγός αυτής της νέας ομάδας που αρχίζει την Δευτέρα το πρωί στα Δένδρα την προετοιμασία της.

Ο Μιχάλης Ζιώγας αναμένεται να έχει 25 ποδοσφαιριστές στα Δένδρα την Δευτέρα (16/7) το πρωί για την πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ.

Η μέρα της πρεμιέρας για την ΑΕΛ έφτασε και για το πρωί της Δευτέρας (16/7) έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας της Λάρισας θα έχει στη διάθεση του 25 ποδοσφαιριστές, με τους τέσσερις από αυτούς να προέρχονται από την ομάδα Νέων.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα ήθελε να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας πριν την πρώτη προπόνηση, αλλά αυτό τελικά δεν ήταν εφικτό. Υπάρχουν ακόμη αρκετά κομμάτια του παζλ που είναι κενά εντελώς και άλλα που έχουν οριστικοποιηθεί και μένουν οι λεπτομέρειες για να τελειώσουν.

Πάντως δύσκολα θα είναι ο Σέρχιο Πόνσε στην αυριανή προπόνηση και ίσως να έχουν συμφωνήσει μέχρι την Δευτέρα το βράδυ ώστε να είναι στην πρώτη που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (17/7) στο AEL ARENA.

Περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στα Δένδρα για το πρώτο ζέσταμα έχει ο Στέργιος Δημόπουλος, αφού υπάρχει συμφωνία με τον 22χρονο αμυντικό που μέχρι τον Ιούνιο αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βρίσκονται στο πρώτο προσκλητήριο του Μιχάλη Ζιώγα για τη νέα σεζόν είναι οι εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Δημήτρης Σωτηρίου, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Εριντ Πρίφτης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κώστας Παγώνης, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Νίκος Καρανίκας, Κώστας Γιώτας, Κώστας Χατζής, Λάζαρος Φωτιάς, Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Σκούπρας

ΜΕΣΟΙ: Λιονέλ Πότσι, Μούτσα Μπλέντι, Κώστας Νεμπεγλέρας, Αντώνης Βούζας, Σάββας Σιατραβάνης, Αντώνης Τσιάρας, Θανάσης Μάγγος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ζεκίνια, Θανάσης Δεινόπαπας, Δημήτρης Χασομέρης

ΝΕΟΙ: Τάσος Κρητικός, Σωτήρης Τσιλούλης, Θωμάς Τσιρογιάννης, Φώτης Γκουντρουμπής

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep