Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κατσαβάκης στον Γάζωρο

Ο Νίκος Κατσαβάκης που ανακοινώθηκε από τον Εθνικό Γαζώρου  πανηγυρίζει επιτυχία της Ανόρθωσης με αντίπαλο την Ιντερ. Ο Νίκος Κατσαβάκης που ανακοινώθηκε από τον Εθνικό Γαζώρου πανηγυρίζει επιτυχία της Ανόρθωσης με αντίπαλο την Ιντερ.

Ο Νίκος Κατσαβάκης της Ανόρθωσης ανακοινώθηκε από τον Εθνικό Γαζώρου.

Μια σπουδαία κίνηση πραγματοποίησε ο Εθνικός Γαζώρου με την απόκτηση του Νίκου Κατσαβάκη, ο οποίος μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στην Κύπρο επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο 33χρονος αμυντικός Ο Νίκος Κατσαβάκης είναι γεννημένος στις 16-5-1979 και έχει ύψος 1,83. Στην έως τώρα καριέρα του μετράει 35 Διεθνή συμμετοχές σε στα κύπελλα Ευρώπης, 191 συμμετοχές στο Κυπριακό πρωτάθλημα με 14 γκολ, ενώ ήταν αρχηγός της Ανόρθωσης, της ομάδας που απέκλεισε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό από τον θεσμό του Champions League.

O Νίκος Κατσαβάκης έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Διγενή Μαυρολόφου και Ανόρθωση Κύπρου. Με την φανέλα της Ανόρθωσης πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ. Στα Ελληνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα, έχει 26 συμμετοχές στην Ά Εθνική και 38 στην Β΄ Εθνική.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep