Πετάει για Νάξο

Την Τρίτη(2/10) το πρωί με αεροπλάνο θα μεταβεί η αποστολή του Ηρακλή στη Νάξο για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την Θύελλα Καμαρίου. 

Εξασφάλισε αεροπορικά εισιτήρια ο Ηρακλής τελικά για την μετάβαση του στη Νάξο και έτσι δεν θα υποστεί την ταλαιπωρία του πλοίου για την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/10) για το Κύπελλο Ελλάδος με την Θύελλα Καμαρίου. Οι άνθρωποι του «γηραιού» έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειεις ώστε να βρεθεί λύση και να μην υπάρξει πάλι κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης για την πρεμιέρα του στους αγώνες των ομίλων. Οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στην Αθήνα με αεροπλάνο και από εκεί θα πάρουν άλλη πτήση για τη Νάξο το πρωί της Τρίτης (2/10) με αποτέλεσμα να προλάβουν να κάνουν και προπόνηση το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση. 

Το ίδιο θα συμβεί και το πρωί της Πέμπτης, όπου με την αντίθετη διαδρομή θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και ελπίζουν πως θα ξεκινήσουν έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep