Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνουν λύσεις στα Ψαχνά

Η είκονα αυτής της κερκίδας είναι δύσκολο να σε κάνει να πιστέψεις πως ο κόσμος του Ηρακλή Ψαχνών δεν είναι κοντά στην ομάδα. Η πράξη έδειξε, όμως, πως πουλήθηκαν μόλις 13 ειστήρια διαρκείας. ΦΩΤΟ: ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Η είκονα αυτής της κερκίδας είναι δύσκολο να σε κάνει να πιστέψεις πως ο κόσμος του Ηρακλή Ψαχνών δεν είναι κοντά στην ομάδα. Η πράξη έδειξε, όμως, πως πουλήθηκαν μόλις 13 ειστήρια διαρκείας.

Στον Ηρακλή Ψαχνών μετά την απογοήτευση της πώλησης των εισιτηρίων προσπαθούν να ηρεμήσουν και να εξετάσουν όλες τις πιθανές λύσεις.

Η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου των Ψαχνών θα ήταν περισσότερο μια ψυχολογική τόνωση για την προσπάθεια της διοίκησης και δεν θα έλυνε πολλά οικονομικά προβλήματα. Αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα που έχει προκύψει, αφού το διοικητικό συμβούλιο γνώριζε πως το βάρος του κόστους θα έπρεπε να καλυφθεί πάλι από τις προσπάθειες των ίδιων και τις πενιχρές χορηγίες που παίρνει η ομάδα από τις συμφωνίες της διοργανώτριας.

Αυτή τη στιγμή στα Ψαχνά διατηρούν στάση αναμονής και περιμένουν να κλείσουν τα ανοικτά θέματα της Football League ώστε να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν. Οι προοπτικές των τελευταίων ημερών με την φημολογία για αναδιάρθρωση και αύξηση των παροχών από την πλευρά του ΟΠΑΠ και της Κρατικής τηλεόρασης δίνουν κάποιες ελπίδες, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να προχωρήσουν με θεωρητικά σχέδια όπως έκαναν και πέρσι.

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν αφορά την πρώτη συμμετοχή της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία και βέβαια την κατάσταση που έζησαν όλη τη χρονιά και είναι δύσκολο να την «υποστούν» και φέτος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep