Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαίνει στο γήπεδο η ΑΕΛ

Την Δευτέρα (16/7) το πρωί θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Δένδρα. Την Δευτέρα (16/7) το πρωί θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Δένδρα.

Για την Δευτέρα (16/7) στις οκτώ το πρωί έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Δένδρα.

Η νέα σεζόν αρχίζει για την ΑΕΛ και ο Μιχάλης Ζιώγας από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (16/7) θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Δένδρα για να αρχίσει την δουλειά ενόψει τη σεζόν που έρχεται. Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να κάνουν απλά τρέξιμο και να αρχίσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που περιλαμβάνει τα εργομετρικά και τις εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές.

Υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι την Κυριακή θα έχουν τελειώσει τα τυπικά για τις μεταγραφικές υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα (Κώστας Γιώτας – Κώστας Σκούπρας – Σέρχιο Πόνσε) ώστε να βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας θα πάρει και κάποιους από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από την ομάδα Νέων στην προετοιμασία με τους Τσιλούλη, Τσιρογιάννη, Γκουντρουμπή και Κρητικό να είναι οι υποψήφιοι και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

Η πρώτη ανοικτή προπόνηση της ΑΕΛ για αυτή τη σεζόν θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιουλίου το απόγευμα στο AEL FC ARENA.

Παράλληλα άλλαξε και το πρόγραμμα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί στις 25 Ιουλίου για την Σαμαρίνα και να μένει εκεί μέχρι τις 7 Αυγούστου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep