Περίμεναν τον Παπαδόπουλο

Ο Τομ Παπαδόπουλος δεν πήγε τελικά στην προπόνηση του Ηρακλή για να απευθύνει μήνυμα στους παίκτες. Ο Τομ Παπαδόπουλος δεν πήγε τελικά στην προπόνηση του Ηρακλή για να απευθύνει μήνυμα στους παίκτες.

Δεν επιβεβαίωσε την φημολογία ο νέος μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος και άδικα τον περίμεναν να απευθύνει μήνυμα προς όλους στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο Τομ Παπαδόπουλος παρότι είχε διαρρεύσει πως θα κάνει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ώστε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής δεν το έκανε πράξη τελικά. Αποφάσισε να μην παραβρεθεί άμεσα στην προπόνηση και να αφήσει τα μέλη της ομάδας να προετοιμαστούν απρόσκοπτα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (16/9) με τον Εθνικό στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδος.  

Οι άνθρωποι του Ηρακλή μάλιστα δεν δίνουν πολλές πιθανότητες στο να παραβρεθεί και το Σάββατο (15/9) το πρωί στην προπόνηση της ομάδας, η οποία θα κάνει χαλάρωμα πριν αναχωρήσει για την Αθήνα. Πιθανότατα θα θέλει να «τρέξει» κάποια πράγματα της ΠΑΕ, να λύσει διάφορα τεχνικά θέματα στο διοικητικό και μετά να κάνει την παρουσία του στο αγωνιστικό τμήμα. 

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep