Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανανέωσε ο Κωστόπουλος

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Φωκικό και ακολουθεί ο Δημήτρης Χαλούλος. Ο Δημήτρης Κωστόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Φωκικό και ακολουθεί ο Δημήτρης Χαλούλος.

Ο Φωκικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κωστόπουλο.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Κριστόφ Βαζέχα έβαλε στη σειρά τις υπόλοιπες κινήσεις του Φωκικού και η ομάδα της Αμφισσας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κωστόπουλο. Ο αρχηγός της ομάδας παρότι είχε δεχθεί κρούσεις από την Λάρισα και την Δόξα Δράμας συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα και θα φορά και τη νέα περίοδο τη φανέλα του Φωκικού.

Σειρά παίρνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αμφισσας, με πρώτο τον Δημήτρη Χαλούλο, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά για την διοίκηση και απομένει η υπογραφή του συμβολαίου όταν μεταβεί στην πόλη της Αμφισσας.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να διατηρήσει και το τοπικό στοιχείο με τους ποδοσφαιριστές που είναι από την περιοχή και αναμένεται να επικυρωθεί και με συμβόλαιο η παραμονή των Σκαρίμπα, Ταμπάκη, Κουρελή, Σορώκου και Γεωργουσόπουλου.

Παράλληλα στην πρώτη ομάδα θα περάσουν και οι Ζαχαρόπουλος, Λαγγουράνης και Κοντογιώργης από την ομάδα Νέων του Φωκικού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep