Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έκλεισε Βαγγελόπουλο, ανακοίνωσε Βασιλειάδη

Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος είχε πέρσι 23 συμμετοχές και ένα γκολ με τον Πανθρακικό. Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος είχε πέρσι 23 συμμετοχές και ένα γκολ με τον Πανθρακικό.

Στον Πιερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταύρος Βαγγελόπουλος.

Ο 32χρονος αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Κατερίνης και σύμφωνα με τις ενδείξις θα φορά τα μελανόλευκα από τη νέα σεζόν. Παράλληλα η διοίκηση των Κατερινιωτών ανακοίνωσε την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη. Ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία με την ΠΑΕ Πιερικός μέχρι τις 30-06-2014, επιστρέφοντας έτσι στη γενέτειρά του.

 

Ο Βασιλειάδης ξεκίνησε από τον Βατανιακό, από όπου τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού, μετά έπαιξε στους Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης ενώ τα τελευταία δύο χρόνια υπερασπίστηκε τα γκολπόστ της Δόξας Κρανούλας. Ο νεοαποκτηθείς πορτιέρο είναι γιος του παλαίμαχου άσου του Πιερικού, τερματοφύλακα Λευτέρη Βασιλειάδη.

 

Αργά απόψε το βράδυ οι άνθρωποι του Πιερικού περιμένουν την άφιξη του Φαμπίνιο Μασάδο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», την ίδια ώρα που οι Παναγιώτης Γιαζιντζόγλου, Πέτρος Κοντέων και Νίκος Πουρτουλίδης θα απαντήσουν άμεσα στην πρόταση ανανέωσης που τους έχει γίνει. Την Τρίτη (10/7) έγιναν δοκιμαστικά στον Πιερικό. Περίπου 30 νεαροί έδωσαν το παρών και ένας εξ' αυτών άφησε εξαιρετικά καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για τον 18χρονο Βάσο, ο οποίος έπαιζε πέρσι στο Μακροχώρι και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Last modified onΤρίτη, 10 Ιούλιος 2012 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep