«Αντιμετωπίσιμα τα χρέη»

Ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε για τα χρέη του Ηρακλή και την ρύθμιση των 120 δόσεων. Ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε για τα χρέη του Ηρακλή και την ρύθμιση των 120 δόσεων.

Ο υπουργός Αθλήτισμού Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για τα δεδομένα του Ηρακλή και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει σκέψη για κάτι πέρα από τις 120 δόσεις. 

Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν κάνει αρκετά ραντεβού με τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη για τα θέματα της ΠΑΕ και τα χρέη που την ακολουθούν από την προηγούμενη αμαρτωλή περίοδο. Η θέληση των ανθρώπων του «γηραιού» ήταν να ενεργοποιηθεί ο νόμος που ίσχυσε για το περσινό καλοκαίρι, όταν οι νέες ΠΑΕ δεν πήραν τα χρέη των παλαιότερων ετών, αλλά αυτό σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο FAIR PLAY FM της Θεσσαλονίκης το άφησε στην άκρη με τα λεγόμενα του. Η δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη για το θέμα: 

«Ο Ηρακλής είναι μεγάλος Σύλλογος και δεν αμφέβαλα ότι θα βρει τον δρόμο του και θα αποκτήσει μεγαλομέτοχο. Δεν προβλέπεται νομοθετική ρύθμιση για το θέμα των χρεών και αυτό, που μπορούσα να κάνω, το έκανα, μέσω της ρύθμισης των 120 δόσεων για τις ΠΑΕ. Τα χρέη της ομάδας είναι αντιμετωπίσιμα και είναι βέβαιο ότι θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep