Κότο: «Γι' αυτό επέλεξα Βόλο»

Ο Κάρλες Κότο στο ραδιόφωνο της «Marca» για τη μεταγραφή του στον Βόλο.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της «Marca» έδωσε ο νεοαποκτηθείς μέσος του Βόλου, Κάρλες Κότο. Ο 30χρονος Ισπανός εξήγησε, γιατί επέλεξε την ομάδα της Μαγνησίας για να συνεχίσει την καριέρα του και δεν έκρυψε ότι στόχος είναι η άνοδος.

«Δεν είχα άλλο χρόνο συμβόλαιο με τη Ράγιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κότο και συνέχισε: «Είχα προτάσεις από ομάδες της Segunda B, αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω σ' αυτή την κατηγορία. Ήταν ένα μεγάλο καλοκαίρι και η προοπτική του Βόλου με έπεισε.

Επέστρεψα μετά από 10 χρόνια στην Ισπανία, κερδίσαμε την άνοδο, αλλά είναι πάντα δύσκολο να ανέβεις από τη Segunda Division. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και το γεγονός ότι ένας Ισπανός προπονηής θέλει να ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Το να ανέβεις από τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος έχει μεγαλύτερη αξία από την άνοδο από τη Segunda B. Είμαι σε μία ηλικία που προτιμώ να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Δεν αποκλείω, πάντως, την επιστροφή στην Ισπανία».

Σημειώνεται ότι ο Κότο στην καριέρα του έχει αγωνιστεί κυρίως εκτός Ισπανίας και συγκεκριμένα σε Κύπρο, Γεωργία, Ουζμπεκιστάν, Λευκορωσία, Βέλγιο και Ιταλία.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep