Κουμάντο... με Σιφναίο

Ο Μαρκ Σιφναίος θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Αιγινιακό. Ο Μαρκ Σιφναίος θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Αιγινιακό.

Τον Γκανέζο Κουμάντο και τον Μαρκ Σιφναίο προσθέτει στο ρόστερ του ο Αιγιανιακός.

Τον 22χρονο επιθετικό Μαρκ Σιφναίο ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό απέκτησε ο Αιγινιακός και έτσι ο τεχνικός της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης αποκτά περισσότερες λύσεις στα χέρια του για την γραμμή κρούσης. Ο ομογενής από την Ολλανδία που είχε συμβόλαιο με την Βααλβάικ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ινδίας πριν αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό που ήθελε να του δώσει παιχνίδια σε μικρότερη κατηγορία και έτσι προχώρησε η συμφωνία με τον Αιγινιακό. 

Παράλληλη, η ομάδα της Πιερίας θα αποκτήσει τον Κουμάντο από την δεύτερη κατηγορία της Γκάνας και την Πασίφικ και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Στο αγωνιστικό τομέα, οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ανάσες με διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα, ενώ για την Τετάρτη (5/9) έχει προγαμματιστεί φιλικό με τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη.   

Last modified onΣάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep