Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απογοήτευση στα Ψαχνά

Οι κερκίδες του γηπέδου των Ψαχνών ήταν γεμάτες στα περισσότερα από τα ματς που έδωσε η ομάδα του Ηρακλή, αλλά η ανταπόκριση στην προπώληση των διαρκείας ήταν ελάχιστη. Οι κερκίδες του γηπέδου των Ψαχνών ήταν γεμάτες στα περισσότερα από τα ματς που έδωσε η ομάδα του Ηρακλή, αλλά η ανταπόκριση στην προπώληση των διαρκείας ήταν ελάχιστη.

Η ελάχιστη ανταπόκριση του κόσμου στην πώληση των διαρκείας έκανε τους ανθρώπους της διοίκησης να αμφιβάλλουν για το αν πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

Η συγκομιδή των 13ων εισιτηρίων διαρκείας μπορεί να ήταν αναμενόμενο γα την διοίκηση της ομάδας, αλλά είναι μοιάζει διαφορετικό αυτό να είναι στην θεωρία και αλλιώς στην πράξη. Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση που έγινε το πρωί της Κυριακής οι άνθρωποι της διοίκησης δεν είχαν πολλά να πουν μετά τα αποτελέσματα αυτά στο ενδιαφέρον του κόσμου και το μόνο που έκαναν ήταν να πάρουν ακόμη μια εβδομάδα προθεσμία ώστε να μιλήσουν με υποψήφιους χορηγούς και άλλους παράγοντες της περιοχής.

Αυτή η ανταπόκριση και η χειροπιαστή κατάσταση με τα 13 διαρκείας έχουν την ελπίδα πως μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα και να αφυπνίσει τον κόσμο, ο οποίος όλη τη σεζόν παρακολουθούσε τα ματς του Ηρακλή Ψαχνών που είχε από τις πιο γεμάτες έδρες του πρωταθλήματος της Football League. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας, το πώς θα κινηθεί τη φετινή σεζόν και ακόμη αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep