Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζέχα και επίσημα στο Φωκικό

Ο Κριστόφ Βαζέχα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φωκικό και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Κριστόφ Βαζέχα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φωκικό και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι ο νέος προπονητής του Φωκικού και βρίσκεται στην Αμφισσα, όπου πιθανότατα θα παραστεί στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Το φλερτ με τον Κριστόφ Βαζέχα έχει αρχίσει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα με τον Φωκικό και αυτό εξελίχθηκε σε συνεργασία. Ο Πολωνός προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αμφισσας και ήδη βρίσκεται στην πόλη, όπου σε διαδοχικές συσκέψεις με τους ανθρώπους της διοίκησης οργανώνουν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ανανεώσεις συμβολαίων και ακολουθεί η προετοιμασία που πιθανότατα θα γίνει στο Πήλιο. Ο Κριστόφ Βαζέχα αναμένεται να βρεθεί το βράδυ στο Πνευματικό κέντρο της Αμφισσας, όπου θα πραγατοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Στο τεχνικό επιτελείο θα είναι ο Θανάσης Σερπάνος, αλλά δεν καθοριστεί ακόμη ο ρόλος που θα έχει.

Last modified onΔευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep