Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εβδομάδα οργάνωσης

Τα περιθώρια για την οργάνωση της ομάδας του Θρασύβουλου στενεύουν και από αυτή την εβδομάδα μπαίνουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις για το θέμα προπονητή και τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές. Τα περιθώρια για την οργάνωση της ομάδας του Θρασύβουλου στενεύουν και από αυτή την εβδομάδα μπαίνουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις για το θέμα προπονητή και τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Στον Θρασύβουλο κλείνουν τις παλιές υποθέσεις της ομάδας και από αυτή την εβδομάδα αρχίζει η οργάνωση της νέας σεζόν για την ομάδα.

Το πρώτο μέλημα της διοίκησης στον Θρασύβουλο ήταν να κλείσουν τα θέματα που απασχολούσαν την ομάδα και αφορούσαν την τελευταία, αλλά και τις προηγούμενες σεζόν. Αυτή η διαδικασία έχει μπει στην τελική ευθεία και πλέον αρχίζει η οργάνωση της ομάδας για τη νέα σεζόν με την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Ο αρχικός σχεδιασμός έχει γίνει και υπάρχουν οι "γραμμές" πάνω στις οποίες θα πατήσει η ομάδα γα τη νέα σεζόν, τόσο για την συμφωνία με προπονητή, όσο και για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει.

Η λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και αναμένεται να γίνουν συζητήσεις ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν. Αυτό το θέμα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και από εκεί και πέρα να αρχίσουν και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep