«Οι ομάδες δεν χτίζονται από ένα ματς»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος για το νικηφόρο (2-0) φιλικό του Αήττητου απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Ο Αήττητος Σπάτων νίκησε 2-0 σε φιλικό στο Καρπενήσι τον ΑΟΧ Κισσαμικό και ο Σούλης Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει ακόμη πολλή δουλειά μπροστά της. Ο τεχνικός του Αήττητου ανέφερε: «Ηταν το πρώτο φιλικό μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που πέρυσι τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα, έχει υψηλές βλέψεις και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο σε νεαρή ηλικία. Κατά τη γνώμη μου θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Το αποτέλεσμα δεν μετράει για εμάς, είναι απλά ένα φιλικό αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε μια ομάδα μόλις δέκα ημερών. Όσον αφορά στο ματς, στο πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί, μετά ο αντίπαλός ήταν πολύ καλύτερος αλλά εμείς καταφέραμε σ' αυτό το διάστημα να μην απειληθούμε. Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές και δεν μπορούμε να κρίνουμε.

Στέκομαι στην προσπάθεια. Οι ομάδες δεν χτίζονται από ένα ματς, αλλά μέσα από πολύ κόπο και πάρα πολλή δουλειά. Βρισκόμαστε στο Καρπενήσι μόλις τέσσερις μέρες και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη. Ευχαριστούμε τον ΑΟΚ Κισσαμικό για το φιλικό, εύχομαι να έχουν μια καλή σεζόν».

Media

Last modified onΔευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 21:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep