Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο τραπέζι οι ανανεώσεις

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του Φωκικού που τελειώνουν τα συμβόλαια τους και θα συζητήσουν με τη διοίκηση για την ανανέωση τους. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του Φωκικού που τελειώνουν τα συμβόλαια τους και θα συζητήσουν με τη διοίκηση για την ανανέωση τους.

Στον Φωκικό άρχισαν ήδη τις κινήσεις για την ανανέωση με τους ποδοσφαιριστές που τελείωσαν τα συμβόλαια τους.

Λίγες ημέρες πριν τις τελικές αποφάσεις, την Γενική Συνέλευση της ομάδας και την πρόσληψη του προπονητή, στον Φωκικό άρχισαν οι τηλεφωνικές επαφές για τις ανανεώσεις. Οι παίκτες που οδήγησαν την σεζόν που τελείωσε την ομάδα είναι οι πρώτοι που θα αρχίσουν τις συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας της Αμφισσας.

Οι ποδοσφαιριστές που τελείωσαν τα συμβόλαια τους και αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για τις συζητήσεις ανανέωσης είναι οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Σπύρος Βρονταράς, Τόλυ Παϊζάνος και Δημήτρης Χαλούλος. Από την εξέλιξη των συζητήσεων θα καθοριστούν και οι μεταγραφικοί στόχοι για το φετινό καλοκαίρι, αφού τόσο η διοίκηση, όσο και το νέο τεχνικό επιτελείο θα πρέπει να γνωρίζουν το δυναμικό της ομάδας και σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep