«Εύκολη απόφαση ο Ηρακλής»

Ο Μανώλης Νικολακάκης μίλησε για τη μεταγραφή και τους στόχους του στον Ηρακλή.

Δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ πριν αποδεχτεί την πρόταση του Ηρακλή ο Μανώλης Νικολακάκης. Αυτό δήλωσε ο 27χρονος μέσος στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5, επισημαίνοντας πως οι στόχοι του συμβαδίζουν με αυτούς του Γηραιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικολακάκη:

Για το ξεκίνημα προετοιμασίας: «Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, έχουμε όρεξη για να δουλέψουμε για το καλό του Ηρακλή».

Tο πρότζεκτ του Ηρακλή: «Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ηρακλή δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Ήθελα να έρθω να βοηθήσω την ομάδα να αγωνιστώ και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, είναι πολύ τιμητικό να ενδιαφέρεται για σένα μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Όλο το πακέτο του Ηρακλή με έκανε να πειστώ, οι άνθρωποι του μου έδειξαν πως θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Αν αναλογιστούμε την ιστορία του Ηρακλή τότε για μένα ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση».

Tους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Θέλω να έχουμε υγεία και να επαναφέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του ανήκει. Θα ήθελα ο κόσμος να δει ένα ποδοσφαιριστή που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα. Οι προσωπικοί στόχοι περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Μοναδικός στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος. Και αυτό θα εξαρτηθεί από τη δουλειά που κάνουμε σε όλη τη χρονιά».

Τέλος, σημείωσε: «Αν αναλωθούμε στο τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χάσουμε την ουσία. Για τα όσα συμβαίνουν υπάρχουν αρμόδιοι. Τα πράγματα δεν πάνε καλά όμως εγώ είμαι αισιόδοξος και ελπίζω να πάνε μέρα με τη μέρα καλύτερα. Να κοιτάξει ο καθένας στη δουλειά του».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep