«Δουλειά μας να βρούμε επενδυτή»

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για τις προσπάθειες ανεύρεσης λύσης στον Ηρακλή.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ελπίζει ο Φάνης Τουτζιάρης να έχει βρεθεί λύση στα διοικητικά του Ηρακλή και να έχει αναλάβει την ομάδα ένας επενδυτής. Ο παλαίμαχος παίκτης του Γηραιού και νυν μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» και ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τουτζιάρη:

«Πέρσι η ομάδα ήταν… καμένη γη. Μαζευτήκαμε όλοι, κάναμε τις διάφορες συνελεύσεις και αποφασίστηκε να μπει η ομάδα στη Γ’ Εθνική με τα γνωστά αποτελέσματα. Τελείωσε και το έργο της εκκαθάρισης και πλέον προσπαθούμε να βρούμε κάποιον επενδυτή, ώστε να αναλάβει την ομάδα εξολοκλήρου. Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο επενδυτής, αλλά η ομάδα «τρέχει». Προσπαθούμε να μη λείπει τίποτα στην ομάδα, καθώς απαιτούνται χρήματα για τις διάφορες ενέργειες. Σκεφτείτε ότι από την περσινή χρονιά δεν υπάρχει κανένα υπόλοιπο και όλα αυτά γίνανε χάρη στους φιλάθλους. Η ομάδα αναγεννήθηκε από τις στάχτες και βγάλαμε από εκεί ένα… δένδρο. Πλέον στη Football League οι ανάγκες είναι τετραπλάσιες, καθώς η ομάδα είναι… υποχρεωμένη να παλέψει για την άνοδο. Όταν νιώθεις ότι ο Ηρακλής υπάρχει αυτή τη στιγμή, πρέπει να βοηθήσεις. Και η βοήθεια δεν είναι μόνο ηθική, είναι και υλική. Όσοι αγαπάνε την ομάδα, θα έπρεπε ήδη να είχαν βοηθήσει», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μακάρι να ερχόταν ο μεγαλύτερος επενδυτής και να μην είχαμε ανάγκη κανέναν. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στο κενό. Σύντομα θα βγει το καινούριο ΑΦΜ, το νέο μετοχολόγιο, οπότε θα χρειαστεί βοήθεια. Επομένως, αυτή τη στιγμή δε χρειάζονται λόγια, αλλά έργα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση με την επαγγελματική έννοια. Δεν είμαστε η διοίκηση της ΠΑΕ. Βέβαια, ούτως ή άλλως η δουλειά μας είναι να βρούμε επενδυτή. Από την άλλη πλευρά -και πείτε με ρομαντικό- ο Ηρακλής έχει τόσο κόσμο, ώστε μπορεί να λειτουργεί και αυτοβούλως».

Για τους επενδυτές γερμανικής και αιγυπτιακής προέλευσης: «Οι Γερμανοί… τελειώσανε, όπως φαίνεται. Εγώ δεν είδα κανένα Γερμανό να έρθει εδώ και να πει ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα. Επομένως δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι. Μεθαύριο… ξεκινάει η νέα ΠΑΕ. Όσον αφορά τον Αιγύπτιο, είναι ένας κύριος αξιοπρεπής που ήρθε εδώ κι εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ομάδα. Είναι ιδιοκτήτης φαρμακευτικής εταιρίας στην Αίγυπτο. Από εκεί και πέρα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι να γίνει πράξη, έχει μία… απόσταση. Ας μην είμαστε αιθεροβάμονες και πανηγυρίζουμε, πρέπει το ενδιαφέρον του να γίνει έμπρακτο. Προσευχόμαστε στο Θεό να έρθει επενδυτής. Αν δεν έρθει, η ομάδα συνεχίζει. Βέβαια, αν δε δημιουργηθεί η ΠΑΕ, δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αισιοδοξώ, πάντως, ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά κι ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα κάνουμε πλάνα για την Α’ Εθνική».

Ο Τουτζιάρης κατέληξε: «Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής μπορεί να λειτουργήσει με οποιονδήποτε; Μπορεί να έρθει ο καθένας που θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή. Αυτό κάνουμε κι εμείς. Άσχετα αν έχουμε ένα όνομα, είμαστε απλοί φίλαθλοι. Όποιος θέλει, ας έρθει να βοηθήσει. Τα πράγματα είναι σε σοβαρό στάδιο. Ή θα καλύψουμε την πραγματικότητα ή θα λέμε παραμύθια. Εγώ πιστεύω ότι σε 15 μέρες θα έχουν λυθεί όλα. Όμως η αισιοδοξία πρέπει να γίνει πράξη».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep