«Να αποδοθούν ευθύνες»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή σημείωσε ότι υποχρέωση όλων είναι να μην ξεχαστούν ποτέ τα θύματα των φονικών πυρκαγιών.

Κουράγιο και δύναμη στους συγγενείς και τους οικείους των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές ευχήθηκε ο Ηρακλής. Έστειλε το μήνυμα ότι: «επιτέλους, για μία φορά να αποδοθούν ευθύνες» και εξέφρασε τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες και τους εθελοντές για τη μάχη που δίνουν.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η οικογένεια του Ηρακλή σε αυτές τις μαύρες στιγμές, θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον τόσο άδικο χαμό των συνανθρώπων μας και να ευχηθεί κουράγιο και δύναμη στους οικείους τους. Όταν συμβαίνουν τέτοιες τραγικές καταστάσεις, καλό είναι να σκύβουμε το κεφάλι και να αναλογιζόμαστε πόσο μικρά είναι όλα μπροστά στην απώλεια έστω και μίας ζωής.

Υποχρέωση όλων μας είναι οι άνθρωποι αυτοί να μη ξεχαστούν ποτέ και επιτέλους για μία φορά να αποδοθούν ευθύνες. Παράλληλα δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που με τόσο πενιχρά μέσα δίνουν την άνιση μάχη με τις φλόγες».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep