Μεληκιώτη ο Βόλος

Ο Δημήτρης Μεληκιώτης με το μέλος του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος, Νίκο Βαβανέλο Ο Δημήτρης Μεληκιώτης με το μέλος του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος, Νίκο Βαβανέλο

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε τον 22χρονο διεθνή με την Ελπίδων επιθετικό Δημήτρη Μεληκιώτη.

Δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Βόλος και την Τετάρτη (11/07) έντυσε στα κυανέρυθρα τον Δημήτρη Μεληκιώτη. Ο 22χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και υπέγραψε στην ομάδα της Μαγνησίας, ώστε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Football League.

Ο ύψους 1μ.76 επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Βέροια και κατέγραψε 16 συμμετοχές 1 γκολ από το 2014 έως το 2017. Στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016-17 μετακόμισε στην ΑΕΚ και έπαιξε σε δύο αγώνες Κυπέλλου, ενώ την περσινή χρόνιά δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα (5 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ο Μεληκιώτης μετρά, επίσης, 8 συμμετοχές και 1 τέρμα με την Εθνική Ελπίδων. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μεληκιώτη. Ο 22χρονος (10/7/1996) επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ όπου και ανήκε τα τελευταία χρόνια, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος. Επιπλέον ο Δημήτρης Μεληκιώτης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep