«Άμεσα 50.000 ευρώ»

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης χάρηκε για την εκλογή Λεουτσάκου, επιβεβαίωσε τις επαφές με Μυροφορίδη και έκανε έκκληση για βοήθεια.

Το ποσό των 50.000 ευρώ έως τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να συγκεντρώσει ο Ηρακλής σύμφωνα με τον Νίκος Βαφειάδη. Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» μίλησε στον Libero 107,4 και επανέλαβε ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, γι' αυτό οι φίλοι του Γηραιού θα πρέπει να βοηθήσουν. Εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για την εκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου και επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Παύλο Μυροφορίδη. Ωστόσο, η συνεργασία δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν υπάρξει εγγυημένο μπάτζετ.

Μεταξύ άλλων ο Βαφειάδης είπε:

«Ερχόμαστε σε επαφές με ανθρώπους για να μπορέσει να συσταθεί το μετοχικό κεφάλαιο και να προχωρήσουν τα οικονομικά ζητήματα. Από κάποιους βρήκαμε ανταπόκριση, ψάχνουμε κι άλλους. Θα χρειαστούμε για όλα 500 χιλιάδες έως αρχές Σεπτεμβρίου. Το μετοχικό κεφάλαιο θα είναι μια μεγάλη ανάσα για τους επόμενους μήνες.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με τη συμμετοχή μας στη Football League. Πιέζουν τα χρονικά περιθώρια. Ως τις 15 Ιουλίου πρέπει να βρούμε 50.000 ευρώ αρχικά. Πρέπει να έρθει ο κόσμος πιο κοντά στον Ηρακλή. Τα μόνα έσοδα αυτή τη στιγμή θα είναι από διαρκείας ή μέσω δωρεών. Από την άλλη πρέπει να πάμε για πρωταθλητισμό. Δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι πάμε για 4οι, 5οι.

Όποιες δεσμεύσεις κάνει ο Υπουργός θα αφορούν το διάστημα μετά τη σύσταση της ΠΑΕ. Αν είχαμε σήμερα 20 χιλιάρικα θα είχαμε δώσει την προκαταβολή για την προετοιμασία, θα είχαμε δώσει προκαταβολές και θα είχαμε τα εργαλεία για τις μετρήσεις. Αν δίναμε προκαταβολές στα παιδιά που ανανέωσαν, θα μας απασχολούσαν ξανά οι πληρωμές τους στις 31 Αυγούστου.

Αν έως 31 Αυγούστου ο Ηρακλής έχει κινήσει το καράβι, θα βρει τους τρόπους να λειτουργήσει. Το πρόβλημα είναι τώρα που δεν υπάρχει τίποτα. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, αλλά οι υποχρεώσεις μας λυγίζουν. Ο μεγάλος, ο ξεκάθαρος επενδυτής αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Εμείς δεν έχουμε θέσει βέτο να είμαστε μέσα στα πράγματα. Δεν έχουμε πρόβλημα να έρθει ένας άνθρωπος και εμείςνα πάμε σπίτια μας.

Για τις εκλογές στη Football League:

«Προσωπικά με χαροποιεί που ο κύριος Λεουτσάκος κέρδισε. Είναι μία θετική εξέλιξη και μένει να αποδειχτεί στην πράξη. Υπήρχαν συμμαχίες δυνατές που ήθελαν να φύγει από το αξίωμα. Ευτυχώς για τον Ηρακλή υπήρξε αυτή η θετική εξέλιξη. Είχαμε εκφράσει ανοικτά τη στήριξή μας προς τον κύριο Λεουτσάκο».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

«Είναι πολύ ικανός άνθρωπος και άριστος γνώστης της κατηγορίας. Είναι αλήθεια ότι τα είπαμε. Δεν συμφωνήσαμε, αλλά και δεν διαφωνήσαμε. Υπάρχει θέληση από πλευράς του να έρθει και από πλευράς μας. Για να έρθει ένας επαγγελματίας θα πρέπει να έχει μία βάση οικονομική, όχι για τον ίδιο τόσο πολύ, αλλά για το μπάτζετ που θα διαχειριστεί για να κάνει τις επαφές. Όταν δεν έχουμε να του προτείνουμε ένα εγγυημένο μπάτζετ, είναι πρόβλημα.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για εγγυημένο μπάτζετ. Είμαστε σε επαφή και σε αναμονή. Για να μπορέσουμε να φέρουμε τον άνθρωπο που θα διαχειριστεί τα χρήματα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο, θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε τα χρήματα που θα βάλουν οι άνθρωποι. Αν μεθαύριο θέλουμε πέντε ποδοσφαιριστές και 30 χιλιάδες σε προκαταβολές, υπάρχουν; Δεν υπάρχουν».

Για τις χορηγίες:

«Για να βάλει κάποιος χορηγία, πρέπει να γίνει σύμβαση. Και για να γίνει σύμβαση, θα πρέπει να υπάρχει ΠΑΕ.

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep